Melkschuimreiniger voor Whirlpool – 1000 ml

Melkschuimreiniger voor Whirlpool – 1000 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Veel koffiemachines hebben een melksysteem waarmee u een melkschuimlaag voor uw koffie kunt maken. Het gebruik van dit melksysteem brengt ook onderhoud met zich mee. Na gebruik van het melksysteem blijven er melkresten achter in uw koffiemachine die voor problemen kunnen zorgen. Die melkresten wilt u liever niet hebben, omdat die de levensduur van uw apparaat verkorten. De melkschuimreiniger voor Whirlpool – 1000 ml verwijdert deze melkresten en zorgt voor een schoon en goed werkend melksysteem. De melkopschuimer reinigen gaat een stuk makkelijker met deze melkschuimreiniger.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Melkresten hopen zich op in de melkbak en de leidingen van uw koffiemachine. In het ergste geval worden onderdelen zo erg aangetast dat ze vervangen moeten worden. Dit brengt ongewenste kosten met zich mee. Doordat deze resten zich ophopen in de leidingen zorgen ze voor een slechte schuimlaag. De melk of schuimlaag kan ook een nare smaak krijgen. Het is daarom belangrijk om het melksysteem in uw koffiemachine tijdig te reinigen met de melkschuimreiniger voor Whirlpool – 1000 ml

Melkschuimreiniger voor Whirlpool – 1000 ml in een aantal stappen te gebruiken

Het reinigingsproces van het melksysteem in uw koffiemachine bestaat uit een aantal stappen. Al deze stappen staan beschreven in de handleiding van uw Whirlpool koffiemachine. Voordat u begint moet u een aantal dingen doen die wij hier in het kort voor u uitleggen:

  1. Om te beginnen moet u de melkbak uit uw koffiemachine halen en de melkbak legen.
  2. In de melkbak giet u 30 ml melkschuimreiniger voor Whirlpool per liter water. Meng dit goed.
  3. Plaats de melkbak met het mengsel terug in de koffiemachine en start het reinigingsproces voor het melksysteem zoals beschreven staat in de handleiding.
  4. Om er zeker van te zijn dat er niks achterblijft raden wij aan om de melkbak achteraf schoon te spoelen met water.

U kunt het melksysteem ook op een andere manier reinigen:

  1. Koppel de onderdelen van het melksysteem los en plaats ze in een aparte bak.
  2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor Whirlpool en laat de onderdelen even in deze bak liggen.
  3. Het reinigingsmiddel zorgt er voor dat de melkresten achteraf makkelijk verwijderbaar zijn. Spoel achteraf alles af met water om de melkresten te verwijderen.
  4. Bij hardnekkige melkrestanten raden wij u aan om een klein borsteltje te gebruiken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Whirlpool

Aantal ml

1000 ml