Melkschuimreiniger voor Smeg – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Smeg – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Bij het zetten van koffie maakt u wellicht gebruik van het melksysteem. Het gebruik hiervan vereist extra onderhoud, want melkresten in uw koffiemachine kunnen voor problemen zorgen wanneer u het apparaat niet reinigt. De melkschuimreiniger voor Smeg – 250 ml verwijdert deze melkresten en zorgt voor een schoon melksysteem. De melkopschuimer zelf reinigen gaat ook gemakkelijk en snel met deze melkschuimreiniger. Melkrestanten in het melksysteem zijn slecht voor het melksysteem in uw koffieapparaat. Wanneer onderdelen erg aangetast worden heeft dit een negatief effect op de smaakbeleving van uw koffie. De melkschuimreiniger is vloeibaar en verlengt de levensduur van uw koffiemachine.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Melkresten in het melksysteem hopen zich steeds meer op naarmate u langer wacht. Ze zijn dan ook een stuk lastiger te verwijderen. Dit kan nadelige gevolgen hebben op de levensduur van uw koffieapparaat. Melkresten hopen zich telkens op. Op een gegeven moment wordt dit teveel en krijgt de koffiemachine last van mankementen. Er kunnen verstoppingen ontstaan, de schuimlaag is van een slechte kwaliteit of u kunt zelfs helemaal geen melk meer krijgen. Dit brengt ongewenste kosten met zich mee. Met de melkschuimreiniger voor Smeg – 250 ml kunt u melkresten grondig aanpakken.

Het toepassen van de melkschuimreiniger voor Smeg – 250 ml

Wij raden u aan om in de handleiding van uw koffiemachine te kijken voor alle informatie over het reinigen van het melksysteem. In het kort:

  1. Om te beginnen moet u de melkbak uit uw koffiemachine halen en de melkbak legen.
  2. Wanneer u dat gedaan heeft moet u 30 ml melkschuimreiniger per liter water in de melkbak gieten en dit samen goed laten mengen.
  3.  Volg de instructies in de handleiding om het reinigingsproces te beginnen.
  4. Spoel de melkbak achteraf een paar keer goed schoon met water zodat er niks achterblijft.

U kunt het melksysteem ook schoonmaken zonder het reinigingsproces.

  1. Koppel de onderdelen van het melksysteem los en plaats ze in een aparte bak.
  2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor Smeg en laat de onderdelen even in deze bak liggen.
  3. Spoel na een tijdje alles af met water om er zeker van te zijn dat er geen melkresten achter blijven.
  4. U kunt een borsteltje gebruiken voor melkresten die moeilijker schoon te maken zijn.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Smeg

Aantal ml

250 ml