Melkschuimreiniger voor Saeco – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Saeco – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Het zetten van een cappuccino of latte macchiato is een heel technisch proces. Dit proces wordt gedaan met behulp van het melksysteem in uw koffiemachine. Die zorgt voor een goede schuimlaag of melk in uw koffie, maar dit brengt ook vuil met zich mee. Na gebruik van het melksysteem ontstaan melkresten die zich nestelen in verschillende onderdelen van uw koffiemachine. Deze resten hopen zich op en zorgen voor technische problemen die het zetten van een goede cappuccino onmogelijk maakt. Daarom hebben wij nu de melkschuimreiniger voor Saeco – 250 ml. Deze melkschuimreiniger is ideaal voor het verwijderen van melkresten en de melkopschuimer reinigen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

 • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
 • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Bij gebruik van het melksysteem blijven er melkresten in het systeem achter. Deze ophoping van melkresten kunnen nadelig zijn voor de werking van uw koffiemachine. Er kunnen verstoppingen ontstaan in de leidingen of u krijgt soms helemaal geen melk meer. De eiwitten, melkvetten en melkresten tasten het stoomcircuit aan en vervuilen het luchtventiel waardoor de schuimlaag erg slecht wordt. Daarom is het belangrijk om uw melksysteem te reinigen met onze melkschuimreiniger voor Saeco – 250 ml. Bij hardnekkige melkvetten en melkresten heeft u misschien een klein borsteltje nodig om het melksysteem optimaal schoon te maken.

Het reinigingsproces met de melkschuimreiniger voor Saeco – 250 ml

Wij leggen hier in het kort uit wat u moet doen als u het melksysteem gaat reinigen. Voor meer informatie adviseren wij u om de handleiding van uw koffiemachine te raadplegen.

 1. Om te beginnen moet u de melkbak uit uw koffiemachine halen en de melkbak leeg maken.
 2. Wanneer u dat gedaan heeft moet u 30 ml melkschuimreiniger per liter water in de melkbak gieten en dit samen goed laten mengen.
 3. Wanneer u het mengsel in de melkbak hebt, moet u de melkbak weer terug in de koffiemachine plaatsen.
 4. Dat zijn de eerste stappen om het reinigingsproces te beginnen. Bekijk nu de handleiding voor de volgende stappen.
 5. Maak achteraf alles schoon met water zodat het systeem goed schoon gespoeld wordt.

U kunt het melksysteem ook op een andere manier reinigen:

 1. U maakt de onderdelen van het melksysteem los en legt ze apart. Pak daarna een grote bak waar u ze in kunt leggen.
 2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor Saeco met water en laat de onderdelen even rusten. Zo kan de melkschuimreiniger goed inwerken.
 3. Spoel na een tijdje alles af met water om er zeker van te zijn dat er geen melkresten achter blijven.
 4. Voor melkresten die moeilijker zijn om schoon te maken adviseren wij om een borsteltje te gebruiken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Saeco

Aantal ml

250 ml