Melkschuimreiniger voor Miele – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Miele – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Bij het zetten van koffie maakt u misschien gebruik van het melksysteem. Het gebruik hiervan vereist een extra stukje onderhoud, omdat het melksysteem vol kan raken met melkresten wanneer u deze niet schoonmaakt. De melkschuimreiniger voor Miele – 250 ml verwijdert deze melkresten en zorgt voor een schoon melksysteem. Melkrestanten in het melksysteem zijn slecht voor het melksysteem in uw koffieapparaat. Wanneer onderdelen erg aangetast worden heeft dit een negatief effect op de smaakbeleving van uw koffie. Maak daarom altijd uw melksysteem schoon om de levensduur van uw koffieautomaat zoveel mogelijk te verlengen. Wilt u de melkopschuimer reinigen? Dan kunt u daar ook de melkschuimreiniger voor gebruiken.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het reinigen van het melksysteem is ontzettend belangrijk. Na gebruik van het melksysteem ontstaan er veel melkresten die zich ophopen in de leidingen en op ander onderdelen in uw koffiemachine. Deze ophopingen zorgen voor verstoppingen en fouten in het systeem. Zo kan de melkschuimlaag van erg slechte kwaliteit zijn of krijgt u soms helemaal geen melk meer. Reinig daarom uw melksysteem met de melkschuimreiniger voor Miele – 250 ml. Dit reinigingsmiddel verwijdert alle melkresten en verlengt de levensduur van het apparaat. Voor hardnekkige melkresten gebruikt u het beste een borsteltje om deze te verwijderen.

Hoe werkt de melkschuimreiniger voor Miele – 250 ml?

De melkschuimreiniger voor Miele – 250 ml werkt uitstekend tegen melkresten in het melksysteem, maar hoe gebruikt u het in de praktijk?

Alle informatie over het reinigingsproces staat beschreven in de handleiding van uw koffiemachine. Wij leggen hier uit hoe u moet beginnen met het reinigingsproces.

Het reinigingsmiddel moet in de melkbak gegoten worden om het reinigingsproces te starten. Haal de melkbak uit de koffiemachine en giet de overgebleven melk weg. De volgende stap is om de melkschuimreiniger in de melkbak te doen. Giet hier 30 ml melkschuimreiniger in per 1000 ml water en laat dit met elkaar mengen. Plaats de melkbak daarna weer terug in uw koffiemachine. Start het reinigingsproces door de instructies te volgen in de handleiding. Spoel achteraf de melkbak een paar keer schoon met water. Zo voorkomt u dat er melkresten achterblijven.

Wilt u het melksysteem liever zelf schoonmaken? Dat kan, maar dit vereist iets meer inspanning. Demonteer alle onderdelen van het melksysteem die zijn aangetast door melkresten. Pak een grote bak waar de onderdelen in kunnen en giet hier melkschuimreiniger met water in. Houdt ook hier 30 ml per 1000 ml aan. Leg de onderdelen in de bak en wacht een tijdje. Achteraf moet u de onderdelen naspoelen met water om er zeker van te zijn dat alles schoon is. Komt u hardnekkige melkresten tegen? Gebruik dan een klein borsteltje om deze te verwijderen.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Miele

Aantal ml

250 ml