Melkschuimreiniger voor Illy – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Illy – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De melkschuimreiniger voor Illy – 250 ml heeft een uitstekende werking tegen opgehoopte melkresten in het melksysteem van uw koffiemachine. De melkschuimreiniger kan er ook voor dienen om de melkopschuimer te reinigen. U moet het melksysteem wel tijdig reinigen anders kunt u problemen krijgen met de levensduur van het apparaat. Melkrestanten in het melksysteem zijn slecht voor bepaalde onderdelen in uw koffieapparaat. Dit heeft invloed op de kwaliteit van uw koffie. Reinig daarom geregeld uw melksysteem om de levensduur van uw koffieautomaat te verlengen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

 • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
 • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het melksysteem in uw koffiemachine helpt u met het zetten van koffie met een goede schuimlaag, maar wat gebeurd er als u dit systeem niet goed schoonmaakt? Bij gebruik van het melksysteem blijven er vaak melkrestanten achter in de melkbak en leidingen. Langdurig niet reinigen zorgt er voor dat deze melkresten zich gaan ophopen. Dit kan leiden tot verstoppingen en melk van een slechte kwaliteit. Reinig uw melksysteem daarom met de melkschuimreiniger voor Illy – 250 ml. Dit reinigingsmiddel verwijdert eiwitten, melkvetten en andere melkresten in uw koffiemachine.

Melkschuimreiniger voor Illy – 250 ml gebruiken

Bekijk uw handleiding voor de stappen van het reinigingsproces voor het melksysteem. Wij leggen de eerste paar stappen in het kort voor u uit:

 1. In uw koffiemachine zit een melkbak die u los kunt halen. Haal deze uit de machine en giet de melk die er in zit weg.
 2. U zult waarschijnlijk wat melkresten in de bak zien. Deze worden verwijderd tijdens het reinigingsproces. Giet eerst 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water in de melkbak.
 3. Het reinigingsmiddel moet u goed laten mengen met het water. Plaats hierna de melkbak weer terug in de machine.
 4. Volg de instructies in de handleiding.
 5. Spoel achteraf de melkbak goed af met water zodat er niks achterblijft.

U kunt het melksysteem ook schoonmaken zonder het reinigingsproces te gebruiken:

 1. Verschillende onderdelen van het melksysteem zullen melkresten bevatten. Demonteer al deze onderdelen en plaats ze daarna in een bak.
 2. Vul deze bak met melkschuimreiniger en water. Houdt hier ook ongeveer 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water aan.
 3. Laat de onderdelen voor een tijdje in de bak zitten en verwijder eventueel hardnekkige melkresten met een klein borsteltje.
 4. Spoel achteraf de bak en onderdelen goed af met water. Dit is om eventuele overblijfselen weg te spoelen.

Het apparaat geeft zelf aan wanneer het melksysteem gereinigd moet worden.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Illy

Aantal ml

250 ml