Melkschuimreiniger voor Dolce Gusto – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Dolce Gusto – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met de melkschuimreiniger voor Dolce Gusto – 250 ml kan het melksysteem in uw Dolce Gusto apparaat weer goed functioneren. U kunt weer genieten van een lekkere kop koffie of cappuccino wanneer u het melksysteem tijdig schoonmaakt. De melkopschuimer reinigen gaat ontzettend goed met de melkschuimreiniger voor Dolce Gusto. Melkrestanten in het melksysteem zijn slecht voor onderdelen in uw koffiemachine. Denk hierbij aan de leidingen en aan de melkbak. In de melkbak vindt u al snel hardnekkige melkresten die de smaak en kwaliteit van de melk aantasten. Reinig daarom regelmatig uw melksysteem om de levensduur van uw koffieautomaat te verlengen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het melksysteem in uw koffiemachine is een handige functie voor wanneer u koffie wilt met een lekkere schuimlaag. Het melksysteem kan echter niet goed functioneren wanneer het helemaal verstopt zit met melkresten. Reinig daarom uw melksysteem met de melkschuimreiniger voor Dolce Gusto – 250 ml. Als u lang wacht met schoonmaken zijn deze melkresten een stuk moeilijker te verwijderen. In het ergste geval moeten er onderdelen vervangen worden omdat deze te erg zijn aangetast. Deze ongewenste kosten zijn niet nodig als u het systeem telkens na gebruik reinigt.

Het melksysteem reinigen met de melkschuimreiniger voor Dolce Gusto – 250 ml

Wij raden u aan om elke dag na gebruik van het melksysteem deze te reinigen, of eerder als het apparaat dat aangeeft. In de handleiding vindt u alle informatie en stappen die u moet zetten tijdens het reinigen van het melksysteem.

De eerste stap die u moet nemen is het losmaken van de melkbak in uw koffiemachine. Hier kan wat overgebleven melk inzitten die u weg moet gieten. Wanneer de melkbak leeg is vult u de bak met melkschuimreiniger. Houdt 30 ml per liter water aan. Wanneer u dit samen heeft gemengd moet u de melkbak weer terugplaatsen in de koffiemachine. Volg de stappen die beschreven staan in de handleiding goed. Spoel de melkbak achteraf een paar keer goed schoon met warm water om overgebleven resten te verwijderen.

U kunt het melksysteem ook reinigen zonder het reinigingsproces. Maak alle onderdelen van het systeem los die vol zitten met melkresten en plaats ze in een grote bak. Vul deze bak ook met melkschuimreiniger en laat de onderdelen voor een tijdje in de bak liggen. Spoel alles achteraf goed af met water en gebruik een klein borsteltje bij hardnekkige melkresten.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Dolce Gusto

Aantal ml

250 ml