Jura tabletten

Jura tabletten

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Met behulp van Jura tabletten ontkalkt en reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die blijven op onderdelen van uw machine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen om de kwaliteit van uw koffie te waarborgen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Jura tabletten

Voor een optimale reiniging van uw koffie- of espressomachine raden wij aan om gebruik te maken van twee soorten tabletten: ontkalkingstabletten voor Jura en reinigingstabletten voor Jura. Elk hebben een afzonderlijke werking, waardoor beide tabletten nodig zijn.

Jura ontkalkingstabletten

Met de Jura ontkalkingstabletten houdt u uw koffie- of espressomachine kalkvrij. Hierdoor gaat uw Jura apparaat langer mee en blijft uw koffie beter op smaak. Afhankelijk van hoe vaak u uw Jura koffiezetapparaat gebruikt zal uw machine aangeven wanneer deze ontkalkt dient te worden. Om opstapeling van kalk te vermijden raden wij aan om dit sowieso maandelijks te doen. Regelmatig ontkalken zorgt er namelijk voor dat uw apparaat van binnen zo goed als nieuw blijft!

Jura reinigingstabletten

Het verzorgen van uw Jura koffie- of espressomachine is belangrijk en daarom is het verstandig om uw apparaat met enige regelmaat te reinigen. Koffiemachines kunt u het beste reinigen met de speciale reinigingstabletten voor Jura. Het reinigen met schoonmaakazijn of vergelijkbare schoonmaakmiddelen kan mogelijk schade aan uw apparaat veroorzaken. Om de duurzaamheid van uw Jura te behouden raden wij aan de machine ten minste iedere maand of vaker te reinigen, indien uw apparaat dit aangeeft!

Met deze Jura tabletten zorgt u ervoor dat uw koffiemachine altijd heerlijke koffie produceert! Hiernaast heeft uw machine een langer leven.