Illy tabletten

Illy tabletten

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met behulp van Illy tabletten ontkalkt en reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die blijven op onderdelen van uw machine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen om de kwaliteit te waarborgen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Illy tabletten

Voor een optimale reiniging van uw koffie- of espressomachine raden wij aan om gebruik te maken van twee soorten tabletten: ontkalkingstabletten voor Illy en reinigingstabletten voor Illy. Elk hebben een afzonderlijke werking, waardoor beide tabletten nodig zijn.

Illy ontkalkingstabletten

Met de Illy ontkalkingstabletten houdt u uw koffie- of espressomachine kalkvrij. Hierdoor gaat uw Illy apparaat langer mee en blijft uw koffie beter op smaak. Afhankelijk van hoe vaak u uw Illy koffiezetapparaat gebruikt zal uw machine aangeven wanneer deze ontkalkt dient te worden. Wij raden aan om dit sowieso maandelijks te doen. Regelmatig ontkalken zorgt er namelijk voor dat uw apparaat van binnen zo goed als nieuw blijft!

Illy reinigingstabletten

Het verzorgen van uw Illy koffie- of espressomachine is belangrijk en daarom is het verstandig om uw apparaat met enige regelmaat te reinigen. Koffiemachines kunt u het beste reinigen met de speciale reinigingstabletten voor Illy. Het reinigen met schoonmaakazijn of vergelijkbare schoonmaakmiddelen kan mogelijk schade aan uw apparaat veroorzaken. Om de duurzaamheid van uw Illy te behouden raden wij aan de machine ten minste iedere maand of vaker te reinigen, indien uw apparaat dit aangeeft!

Met deze Illy tabletten zorgt u ervoor dat uw koffiemachine altijd heerlijke koffie produceert! Hiernaast heeft uw machine een langer leven.