Dolce Gusto ontkalkingstabletten

Dolce Gusto ontkalkingstabletten

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met behulp van de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto ontkalkt u de koffieaanslag en verstoppingen die blijven op onderdelen van uw machine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te ontkalken om de kwaliteit van uw koffie te waarborgen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Dolce Gusto ontkalkingstabletten online kopen

Voor de leefbaarheid van uw Dolce Gusto koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgt. Door middel van ontkalkingstabletten zorgt u ervoor dat u de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Het is sowieso goed om dit maandelijks te doen, ook als uw machine dit nog niet aangeeft. De Dolce Gusto ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe voordeliger de koop.

Ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto

Kalkaanslag in uw Dolce Gusto koffiezetapparaat is helaas niet te voorkomen. In water zit magnesium, calcium en mineralen die deze aanslag veroorzaken. Het verwarmingselement, het waterreservoir en de leidingen in de machine krijgen iedere keer dat u het apparaat gebruikt een klein laagje kalk erbij. Door preventief te handelen verlengt u de levensduur van het koffiezetapparaat drastisch. Met de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto zorgt u ervoor dat u kunt blijven smullen van de beste koffie! De tabletten zijn voor alle modellen van Dolce Gusto geschikt.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer het lampje van uw koffie- of espressomachine begint te branden kunt u het beste gelijk uw Dolce Gusto ontkalken. Dit is beter voor het apparaat en uw gezondheid. Bovendien kan de smaak van uw koffie aangetast worden. Wij helpen u zo snel mogelijk. Bestelt u voor 16:00 vandaag dan zorgen wij ervoor dat u morgen na de Dolce Gusto ontkalken alweer van uw koffie kunt genieten.