Ontkalkingstabletten voor Smeg – 36 stuks

Ontkalkingstabletten voor Smeg – 36 stuks

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Kalkaanslag is één van de meest voorkomende dingen waar een koffiemachine mee te maken krijgt. Gelukkig is het gemakkelijk te bestrijden met de ontkalkingstabletten voor Smeg – 36 stuks. Deze ontkalkingstabletten zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een krachtige werking. De ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle modellen van dit merk, zodat u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Deze tabletten hebben geen reinigende werking. Daarvoor heeft u reinigingstabletten voor Smeg nodig.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Ontkalken met de ontkalkingstabletten voor Smeg – 36 stuks

Uw koffie- of espressomachine kan goede koffie blijven zetten, mits u deze goed onderhoudt. Dit houdt in dat u de machine moet ontkalken en reinigen. Dit moet maandelijks gebeuren, of eerder als het apparaat dit aangeeft. Het tijdig reinigen van het apparaat is zo belangrijk omdat de kalkaanslag anders voor veel problemen kan zorgen. De mineralen die in het water zitten blijven achter in uw machine. Deze achtergebleven mineralen vormen kalkaanslag. Dit tast de verwarmingselementen en leidingen aan waardoor uw koffie niet goed warm wordt en een nare bijsmaak krijgt. Kalk hoopt zich op in de leidingen en kan voor verstoppingen zorgen, waardoor u ook lekkages kunt krijgen. In het ergste geval kunnen onderdelen ook stuk gaan en moeten deze vervangen worden. Dit brengt allemaal extra kosten met zich mee die gemakkelijk te voorkomen zijn als u de koffie machine tijdig ontkalkt met de ontkalkingstabletten voor Smeg – 36 stuks. In de handleiding van uw koffiemachine staat precies uitgelegd hoe het ontkalkingsprogramma verloopt. Wilt u ook direct de koffiemachine reinigen? Dan heeft u reinigingstabletten voor Smeg nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw product graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Om deze reden zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten die vandaag voor vier uur besteld zijn, morgen al bij u op de mat vallen. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Zo heeft u weer een zorg minder. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Smeg

Aantal tabletten

36 tabletten