Philips ontkalkingstabletten

Philips ontkalker online bestellen

U wilt uiteraard zo lang mogelijk van uw Philips koffie- of espressomachine kunnen genieten. Om dit te kunnen bereiken moet u regelmatig uw Philips koffiemachine ontkalken en reinigen. Met ontkalkingstabletten voor Philips is het ontkalken zo gepiept. Hoe vaak u uw Philips koffiemachine moet ontkalken hangt af van het gebruik en het merk. De meeste koffie- en espressomachines van Philips zijn uitgerust met een lampje die aangeeft wanneer u uw koffiezetapparaat dient te ontkalken. Neemt u het ontkalken espressomachine Philips serieus, dan zal de levensduur van uw koffiemachine gegarandeerd toenemen. De tabletten worden verkocht per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe meer tabletten u tegelijk koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden.

Philips ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Philips

Het is jammer genoeg onoverkomelijk dat er zich kalk ophoopt in uw Philips koffie- of espressomachine. Kalk is een natuurlijk iets dat zich vormt naarmate u uw koffiezetapparaat vaker gebruikt. Onder andere het waterreservoir, het verwarmingselement en de buizen in uw koffiemachine hebben het soms zwaar te verduren. Met Philips ontkalkingstabletten voorkomt u preventief dat er blijvende schade optreedt aan uw Philips machine. De ontkalkingstabletten kunnen voor ieder model gebruikt worden.

Philips koffiezetapparaat ontkalken

Ontkalkingstabletten voor het merk Philips zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt. Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking op uw koffiemachine. Daarvoor kunt u de reinigingstabletten voor Philips gebruiken.

Vandaag besteld, morgen in huis

Met de ontkalkingstabletten van Philips heeft u hier gelukkig geen last van. Wij begrijpen dat u uw Philips koffiemachine snel weer wilt gebruiken. Daarom leveren wij ontkalkingstabletten die u vandaag voor 16:00 bestelt, morgen al bij u thuis. Heeft u een bestelwaarde van boven de 25 euro, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Wij leveren ook reinigingstabletten, vloeibare ontkalkers en melkschuimreinigers voor vrijwel ieder merk. Daarmee houdt u uw Philips machines gegarandeerd in topvorm!