Krups reinigingstabletten

Krups reinigingstabletten zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Krups nodig.

Krups reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Krups reinigingstabletten online bestellen

U wilt uw Krups koffie- of espressomachine uiteraard zo goed mogelijk verzorgen, zodat deze een lange levensduur behoudt. Het reinigen van uw apparaat is hiervoor van essentieel belang. Niet alleen voor de duurzaamheid van het Krups apparaat, maar ook om die o zo lekkere koffiesmaak te behouden. In plaats van koffiemachines te reinigen met schoonmaakazijn of vergelijkbare schoonmaakmiddelen, kunt u uw Krups koffiemachine beter reinigen met Krups reinigingstabletten. Dit voorkomt dat uw Krups onverhoopt mogelijke schade oploopt.

Krups koffiemachine reinigen

Vetresten zijn slecht voor een koffiemachine, u kunt uw Krups koffiemachine reinigen met onze reinigingstabletten. Door uw Krups koffiemachine regelmatig te reinigen voorkomt u aanslag op uw koffiemachine, deze kunnen zorgen voor problemen aan uw koffiemachine. Deze problemen kunnen de levensduur van uw koffiemachine verkorten en de smaak van uw koffie aantasten. Voorkom problemen en laat onze reinigingstabletten eenvoudig uw Krups koffiemachine reinigen.

Reinigingstabletten voor Krups

Het gebruik van de Krups reinigingstabletten is gelukkig heel eenvoudig, maar het precieze gebruik verschilt per apparaat. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw Krups. Met onze tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die kunnen ontstaan in de verschillende onderdelen van uw espressomachine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen en ontkalken om de kwaliteit te waarborgen. Ontkalken is overigens niet hetzelfde als reinigen. Voor het ontkalken van uw Krups apparaat heeft u onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

De reinigingstabletten zijn voor alle Krups koffie- en espressomachine modellen bruikbaar. Onze reinigingstabletten zijn te verkrijgen per 25, 50, 100, of 200 stuks. Wanneer u meer Krups tabletten bestelt, gaat de stukprijs omlaag. Wij, van koffie-tabletten, raden aan om uw apparaat maandelijks (of vaker) te reinigen voor het beste resultaat. In principe geeft uw Krups machine, door middel van een lampje, aan wanneer er gereinigd dient te worden. Als dit lampje brandt, dient u direct actie te ondernemen om schade te voorkomen.

Wij leveren uw bestelling de volgende dag, wanneer u voor vier uur ‘s middags bestelt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!